هر پیاز را در جای خود استفاده کنید

موارد استفاده پیاز‌های رنگی متفاوت است اما آشپزها هر نوع پیاز را در پخت غذای خود استفاده نمی‌کند.

هر پیاز را در جای خود استفاده کنید
در دنیا سه نوع پیاز سفید، قرمز و زرد شناخته شده است که هر کدام از آن‌ها دارای خواص گوناگون بوده و در صنعت آشپزی هر کدام کاربرد جداگانه‌ای در طبخ غذاهای دارند.
در این گزارش با برخی از خواص پیازها آشنا می‌شوید:
پیاز زرد
این نوع پیاز بیشتر در آشپزی بکار گرفته می‌شود و مزه‌ای شیرین دارد و طعم غذا را خوب می‌کند، این پیاز به دلیل گوگرد بالا و طعم خوب آن طرفداران بیشتری دارد و افراد در کنار غذای خود می‌توانند آن را به صورت خام مصرف کنند و اابته این پیاز یک تندی قابل توجه دارد.
پیاز سفید
این نوع پیاز از تندی خفیف‌تری نسبت به پیاز زرد برخوردار است و بیشتر برای چرخ کردن و به عنوان یک ماده مکمل غذایی در سالاد استفاده می‌شودف این پیاز بیشتر در غذاهای مکزیکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
پیاز قرمز
این پیاز در غذاهای غیرپختنی بکار می‌رود و آن را می‌توان در بین غذا و سالاد پیدا کرد و تندی و طعم آن به اندازه سایر انواع پیاز‌ها نیست.
گفتنی است، در انتخاب پیاز باید جنبه‌های مختلف آن و نوع پخت و پز در نظر گرفته شود.

لازم به ذکر است که پیاز را باید در یک محیط خنک نگهداری کرد و از قرار دادن آن در یخچال خودداری شود، زیرا بوی پیاز در محیط سربسته یخچال پخش می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

تفاوت های پیاز سفید و قرمز


ارسال به دوستان از طریق

2532 | 1395/12/27 | موضوعات روبرو را هم دنبال کنید : پیاز سفید پیاز قرمز خواص پیاز

جهت دریافت مشاوره تلفنی از پزشکان وبسایت الو دکتر می توانید روزهای شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 الی 21 ازطریق تلفن ثابت (از سراسر کشور بدون گرفتن پیش شماره) با شماره تلفن 9099071353 تماس بگیرید
جدیدترین های امروز
ساختمان پزشکان
;