خیساندن برنج چه تاثیری در ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی دارد؟

محققان توصیه می‌کنند قبل از خوردن برنج، یک شب آن را در آب خیس کنید تا احتمال افزایش ریسک بیماری قلبی، دیابت و سرطان کاهش یابد.

خیساندن برنج چه تاثیری در ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی دارد؟

محققان توصیه می‌کنند قبل از خوردن برنج، یک شب آن را در آب خیس کنید تا احتمال افزایش ریسک بیماری قلبی، دیابت و سرطان کاهش یابد.
به گزارش خبرنگار مهر، به گفته محققان دانشگاه کوئینز بلفاست انگلستان، مواد شیمیایی ناشی از سموم صنعتی و کودهای شیمیایی موجود در خاک موجب آلودگی برنج می‌شوند و از این رو سلامت میلیون‌ها نفر را به خطر می‌اندازند.

یافته‌های جدید آشکار ساخته است خیساندن برنج در آب در طول شب میزان ماده سمی آرسنیک را تا ۸۰ درصد کاهش می‌دهد.

در این تحقیق، تیم مطالعه به سرپرستی اندی مهارگ سه شیوه پخت برنج را مورد آزمایش قرار دادند.

در روش اول، از دو قسمت آب به همراه یک قسمت برنج استفاده شد و آب در طول پخت کاملا بخار شد. در دومین روش، پنج قسمت اب با یک قسمت برنج بود که آب اضافی بیرون ریخته شد و میزان آرسنیک موجود تقریبا نصف شد. در روش سوم، برنج به مدت یک شب در آب خیسانده شد که در این حالت میزان ماده سمی تا ۸۰ درصد کاهش یافت.

منبع: همشهری آنلاین

مطالب مرتبط:

آب برنج چه فوایدی برای پوست و مو دارد ؟

کاربردهای عجیب برنج در خانه داری! + طریقه مصرف


ارسال به دوستان از طریق

جهت دریافت مشاوره تلفنی از پزشکان وبسایت الو دکتر می توانید روزهای شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 الی 21 ازطریق تلفن ثابت (از سراسر کشور بدون گرفتن پیش شماره) با شماره تلفن 9099071353 تماس بگیرید

نزدیک ترین متخصص قلب و عروق اطراف خودتان را بیابید:

جدیدترین های امروز
ساختمان پزشکان
;