آیا گوشت قرمز باعث بیماری های قلبی می شود؟!

محققان می گویند مولکولی که به هنگام هضم گوشت قرمز، تخم مرغ و محصولات لبنی تولید می شود، خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته مغزی را افزایش می دهد.

آیا گوشت قرمز باعث بیماری های قلبی می شود؟!

طبق مطالعه، بیمارانی که تری متیل آمین N-اکسید (TMAO) در خون شان بالا است، شش برابر بیشتر احتمال دارد که در ماه آینده بمیرند یا دچار حمله قلبی یا سکته مغزی شوند یا نیاز به عمل جراحی برای بازکردن شریان مسدود شده پیدا کنند.

به گفته محققان با وجود TMAO همچنین می توان خطرات بهداشتی طولانی مدت را پیش بینی کرد. افرادی که بالاترین سطح خونی TMAO را دارند، دو برابر بیشتر احتمال دارد ظرف هفت سال آینده بمیرند.

محقق دکتر استنلی هیزن، رئیس موسسه تحقیقات پزشکی سلولی و مولکولی کلینیک کلیولند، در این باره می گوید: «با وجود بالابودن سطح TMAO می توان پیش بینی کرد که فرد در ادامه یک واقعه بزرگ قلبی و عروقی را تجربه خواهد کرد.»

هازن توضیح دادTMAO به وسیله باکتری های روده در طول هضم غذاهای تولید شده از حیوانات ایجاد می شود و در پلاسمای خون تجمع می یابد.

به گفته وی، آزمایش حیوانی قبلی نشان داده است TMAO می تواند خطرهای مربوط به سلامت قلب را به دو روش افزایش دهد.

او گفت: «اگر شما TMAO را به خون اضافه کنید، مشاهده خواهید کرد که پلاکت ها بیش از حد واکنش نشان می دهند و موجب لخته شدن خون می شوند. به نظر می رسد TMAO با افزایش توانایی کلسترول برای شکل دادن رسوبات در رگ های خونی، به سخت شدن شریان ها کمک می کند.»

لینک مرتبط: چقدر میوه بخوریم تا به سکته مغزی و قلبی دچار نشویم؟!

آیا دیابت باعث سکته قلبی می شود؟!

این میوه های پاییزی دشمن چاقی و سکته مغزی هستند!


منبع سلامت نیوز


ارسال به دوستان از طریق

450 | 1395/10/25 | موضوعات روبرو را هم دنبال کنید : بیماری های قلبی و عروقی تغذیه ناسالم قلب

جهت دریافت مشاوره تلفنی از پزشکان وبسایت الو دکتر می توانید روزهای شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 الی 21 ازطریق تلفن ثابت (از سراسر کشور بدون گرفتن پیش شماره) با شماره تلفن 9099071353 تماس بگیرید

نزدیک ترین متخصص قلب و عروق اطراف خودتان را بیابید:

جدیدترین های امروز
ساختمان پزشکان
;