در زمستان ماهی نخورید!

یک پژوهشگر طب سنتی گفت: افراد گرم مزاج ماده غذایی ماهی را با ادویه جات و سبزیجات تازه مصرف کنند.

در زمستان ماهی نخورید!
اصغر عباسی پژوهشگر طب سنتی  با بیان اینکه ماهی جزء مواد غذایی ساکنین شهرهای جنوبی و شمالی کشور است، گفت: آهن موجود در ماهی باعث تسریع گردش خون، افزایش هوش، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و درمان کم خونی می شود.  
این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه ماهی از ارزش تغذیه ای بالا برخوردار است، اظهار داشت: چربی مواد غذایی حیوانات دریایی مانند ماهی، میگو، غیر اشباع است  و باعث افزایش کلسترول، تری گلیسرید و لیپوپروتئین های مضر و چربی خون نمی شود.
عباسی با بیان اینکه افراد گرم مزاج ماده غذایی ماهی را با ادویه و سبزیجات تازه مصرف کنند، تاکید کرد: استفاده از طعم دهنده هایی همچون آبلیمو، آب نارنج و شربت نعناع همراه با ماهی باعث افزایش آهن بدن می شود. 
وی با بیان اینکه گوشت و ماهی در گرمای تابستان فاسد می شود، عنوان کرد: مصرف ماهی در هوای سرد و فصل زمستان باعث بی حسی پوست و سستی بدن و خواب آلودگی می شود. 
این پژوهشگر طب سنتی به علائم کمبود ماهی در سلامت انسان اشاره کرد و افزود: کمبود مصرف این ماده غذایی باعث اختلال در رشد قد، سیستم عصبی و کاهش ید در مادران باردار می شود.
عباسی بابیان اینکه ماهی سرشار از  ویتامین های A و D است، تصریح کرد: مصرف این ماده غذایی باعث کاهش بیماری های پوستی، افزایش کلسیم، قدرت بینایی و مستحکم شدن استخوان های کودکان می شود.
وی با بیان اینکه ماده سلنیوم در ماهی باعث کاهش بیماری سرطان می شود، یاد آور شد: مواد مغذی و معدنی همچون پروتئین، ویتامین، ید و روی موجود در ماهی باعث بهبود سوخت و ساز  و سیستم ایمنی بدن می شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

چند دلیل برای خوردن ماهی


ارسال به دوستان از طریق

3505 | 1395/10/09 | موضوعات روبرو را هم دنبال کنید : تغذیه سالم ماهی

جهت دریافت مشاوره تلفنی از پزشکان وبسایت الو دکتر می توانید روزهای شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 الی 21 ازطریق تلفن ثابت (از سراسر کشور بدون گرفتن پیش شماره) با شماره تلفن 9099071353 تماس بگیرید
جدیدترین های امروز
ساختمان پزشکان