در چه صورتی چای داروست؟!

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با تشریح خواص دارویی چای گفت: چای ایرانی بهتر از چای خارجی است زیرا دچار اسانس زیاد نیست و همچنین ماندگاری آفت‌ بر اثر رطوبت بالا در کشور مبدا کشت را ندارد.

در چه صورتی چای داروست؟!

 حسین رستگار - مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه مردم سعی کنند از چای‌های ایرانی بنوشند، اظهار داشت: کیفیت چای ایرانی آنچنان فرقی با چای خارجی که بیشتر از کشورهای سریلانکا و هندوستان است ندارد و حتی کیفیت سلامت آن نیز بیشتر است.

وی با اشاره به پرهیز مردم از نوشیدن چای‌های خارجی که با اسانس است، ادامه داد‌: البته تمام این اسانس‌ها با مجوز به چای‌ها اضافه می‌شود ولی متعاقباً بهتر است مردم از اسانس‌های طبیعی به مانند هل و دارچین استفاده کنند.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو همچنین با اشاره به اینکه رطوبت کشورهای هندوستان و سریلانکا بیش از مزارع چای ایرانی است، ادامه داد: بنابراین این رطوبت بالا باعث می‌شود ماندگاری کود و آفت‌های چای بیشتر شود بنابراین چای ایرانی کمتر دچار کود و آفت هستند.

رستگار در این برنامه رادیویی با اشاره به اینکه به واقع چای نوعی دارو به حساب می‌آید، خاطرنشان کرد: بنابراین باید این نوشیدنی را بدون اسانس مصرف کرد و در صورت طعم دار کردن می‌توان از اسانس‌های طبیعی در داخل چای بهره برد.
لینک مرتبط: از کجا بفهمیم چای کیسه ای تقلبی نیست؟ /چای سالم


منبع سلامت نیوز


ارسال به دوستان از طریق

2256 | 1395/09/07 | موضوعات روبرو را هم دنبال کنید : خواص چای چای

جهت دریافت مشاوره تلفنی از پزشکان وبسایت الو دکتر می توانید روزهای شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 الی 21 ازطریق تلفن ثابت (از سراسر کشور بدون گرفتن پیش شماره) با شماره تلفن 9099071353 تماس بگیرید
جدیدترین های امروز
ساختمان پزشکان