تاثیر میکروب های دهان در بروز سردردهای میگرنی

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد در دهان و سیستم گوارشی مبتلایان به سردردهای میگرنی سطح بالاتری از میکروب‌ها وجود دارد.

تاثیر میکروب های دهان در بروز سردردهای میگرنی

 مبتلایان به میگرن نسبت به افرادی که از این بیماری رنج نمی‌برند از میزان بالاتری میکروب‌های کاهنده نیترات برخوردارند.
«آنتونی گونزالز» محقق ارشد این مطالعه از دانشگاه کالیفرنیا گفت: پیشتر این ایده مطرح بوده که مصرف برخی خوراکی‌های خاص همچون شکلات و غذاهای حاوی نیترات موجب بروز سردردهای میگرنی می‌شوند. همچنین تصور می‌شود بین میکروبیوم بدن و نوع خوراکی‌های مصرفی فرد ارتباط وجود دارد.
همچنین اگرچه محققان در این بررسی به وجود رابطه بین میکروبیوم بدن و نوع خوراکی‌های مصرفی پی برده‌اند، ارتباط علت – معلولی بین آن دو تایید نشده است.
به گزارش یونایتدپرس، محققان آمریکایی همچنین اظهار داشتند: لازم است بررسی‌های بیشتری برای مشخص شدن ارتباط بین میکروب‌ها و میگرن انجام شود و این امکان وجود دارد نتایج چنین تحقیقاتی به درمان‌های جدید برای سردردهای میگرنی منجر شود.

منبع: سلامت نیوز

اگر میگرن دارید حتما بخوانید


ارسال به دوستان از طریق

275 | 1395/07/28 | موضوعات روبرو را هم دنبال کنید : علت میگرن سردرد میگرنی درمان میگرن

جهت دریافت مشاوره تلفنی از پزشکان وبسایت الو دکتر می توانید روزهای شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 الی 21 ازطریق تلفن ثابت (از سراسر کشور بدون گرفتن پیش شماره) با شماره تلفن 9099071353 تماس بگیرید
جدیدترین های امروز
ساختمان پزشکان